Projecten

Oplevering duurzaamste distributiecentra Lidl


Vorige week hebben wij de oplevering van Lidl Oosterhoud gehad. Op Park15 in Oosterhout, langs de A15, heeft supermarktketen Lidl een nieuw distributiecentrum gebouwd. Het is met een oppervlakte van 54.000 m2 niet alleen een van de grootste maar ook een van de duurzaamste distributiecentra van Lidl in Europa. Lidl streeft naar de hoogste BREEAM-NL-certificering ‘Outstanding’. Daarmee levert het bedrijf een topprestatie die hopelijk navolging krijgt bij vele andere ondernemingen. Kromwijk werkt met trots mee aan de realisatie van dit project.

Impressie nieuwe kantoor van Techniek Nederland

We zijn er trots op dat we mee mochten werken aan deze nieuwe werkplek voor ons branchevereniging. Bekijk de impressie van het nieuwe kantoor in deze video. 

 

overzicht Installaties bij distributiecentrum Jumbo

 

Wij zijn er trots op dat wij mee mogen werken aan het realiseren van een nieuw geautomatiseerd nationaal distributiecentrum in Nieuwegein. Het distributiecentrum zorgt voor een snellere en efficiëntere belevering van slow moving artikelen aan de regionale distributiecentra en winkels. 

Het nieuwe distributiecentum krijgt een spilfunctie in de groeiambities van Jumbo. Bij de bouw van dit mechanisch distributiecentrum staat duurzaamheid centraal. Om de duurzaamheid van het gebouw te toetsen, wordt gebruik gemaakt van de BREEAM-methodiek. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen.

Bel mij terug

Wij zijn er voor jou

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op