Over ons

Kromwijk Elektro is van oorsprong een familiebedrijf. Vanuit onze locatie in Woerden werken we als totaalinstallateur aan e-installaties voor bedrijven en organisaties in heel Nederland.

De ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, volgen elkaar razendsnel op. Kromwijk Elektro is op de hoogte van de nieuwste inzichten en durft voorop te lopen.

Kromwijk Elektro voelt zich verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Onze bedrijfsvoering richten we zo duurzaam mogelijk in en ook de projecten voeren we zo duurzaam mogelijk uit.
Verder vinden we het belangrijk om het techniek-vak te promoten onder de jeugd en dragen we ons steentje bij aan lokale maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen en initiatieven.

Ons team, jouw toekomstige collega’s
Bij Kromwijk Elektro werken zo’n 50 vakbekwame monteurs. Zij worden ondersteund door de collega’s van de binnendienst.

Kromwijk Elektro investeert in haar mensen. Je krijgt uiteraard de juiste gereedschap en passende bedrijfskleding. Daarnaast bieden wij je ook uitgebreide scholingsmogelijkheden en training on the job aan.

Waargemaakt

Kromwijk Elektro is actief in uiteenlopende sectoren. Een greep uit onze projecten:

Een optimale werkomgeving voor Stonecold

Een optimale werkomgeving creëren voor medewerkers. Vanuit dit uitgangspunt schudden Kromwijk Elektro en Stonecold elkaar de hand. Waar Stonecold werkt aan een optimaal binnenklimaat voor opdrachtgevers, zorgt Kromwijk voor een energieneutraal bedrijfspand. Naast een prettige omgeving voor medewerkers is ook gedacht aan het milieu.

Een energieneutraal bedrijfspand
Kromwijk Elektro heeft voor Stonecold de totale installatie verzorgd om een energieneutraal bedrijfspand te creëren. Hiervoor is een oplossing geïnstalleerd om zelf energie op te wekken. Het dak van het bedrijfspand is voorzien van zonnepanelen. Verder is in het gehele pand ledverlichting geplaatst.

Kromwijk Elektro werkt mee aan innovatieve gymzaal

Opnieuw werkt Kromwijk Elektro mee aan een innovatief concept. In Amstelveen is de bouw begonnen van een innovatieve gymzaal: de Beweegbox. Het concept is gebaseerd op het moderne bewegen.

De Beweegbox biedt dankzij een slimme inrichting veel meer mogelijkheden dan de traditionele rechthoekige zaal. De Beweegbox is een vierkant gebouw van 16 bij 16 meter geworden, op te delen in vier vierkanten van 8 bij 8 meter. In zo’n kleinere vierkante zaal kunnen verschillende activiteiten worden aangeboden en uitgevoerd. De opening van de Beweegbox is gepland begin 2018.

De Beweegbox wordt uitgerust met projectie, licht en geluid. Kromwijk Elektro verzorgt hiervoor alle elektra voorzieningen

Eerste paal grootste distributiecentrum Lidl

Op 12 oktober 2017 is de eerste paal geslagen van het zevende distributiecentrum van Lidl Nederland in Oosterhout. Dit wordt het grootste distributiecentrum van de supermarktketen. Kromwijk Elektrotechniek is verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installaties.

Duurzaamheid centraal
Lidl legt de lat hoog als het gaat om duurzaamheid. Dat geldt ook zeker voor de bouw van dit omvangrijke distributiecentrum. Het distributiecentrum wordt vrijwel geheel zelfvoorzienend op het gebied van energiebehoefte. Daarbij wordt onder andere gebruikt gemaakt van een van de windmolens die op de locatie, Park 15, komen te staan.

Duurzaamheid is voor Kromwijk Elektrotechniek ook een kernbegrip. Vanuit de eerdere ervaringen bij de bouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en door de ruime ervaring met BREAAM certificeringen, zal Kromwijk Elektrotechniek opnieuw meewerken aan het bereiken van de hoogste duurzaamheidscertificaat.

De oplevering van het pand staat gepland voor oktober 2018.

E-installaties brandweerkazerne ‘MaMa’

Brandweerkazernes Maarn en Maarsbergen fuseren. Hiervoor wordt een nieuwe brandweerkazerne plus buitenterrein gerealiseerd. Elektro 16, volle dochter van Kromwijk Elektrotechniek, realiseert de E-installaties in het gebouw. Het gaat om de verlichting, brandmeld-, alarm- en data-installaties en het PV-systeem.

Gemak van techniek
Duurzaamheid is een speerpunt voor de brandweerkazerne en dat komt ook naar voren in de elektrotechnische installaties. De ledverlichting is waar mogelijk sensorgestuurd en wordt per zone geregeld door bewegingsmelders. Verder is er een KNX-systeem om de domotica te sturen. ‘Als er een brandmelding is, gaan overal de lichten branden in verband met de uitruk. De verlichting is optimaal gelijkmatig gemaakt door het type armaturen en de positionering ervan. Met de zonnepanelen op de pergola wordt energie opgewekt. Alles is doordacht, zodat het gemak dat techniek kan geven volledig wordt benut.’