Diensten

De ontwikkelingen in de wereld van de elektrotechniek volgen elkaar razendsnel op. Nieuwe technieken doen hun intrede. Technieken die nog meer gebruiksgemak opleveren, duurzaamheid bevorderen en/of beveiliging optimaliseren. Om als elektrotechnisch installateur succesvol te zijn, moet je daar continu op anticiperen. Investeren in kennis en bouwen aan ervaring. Vooruit durven lopen. Opdat je je adviesrol naar klanten en bouwpartners professioneel invult. Kromwijk Elektro heeft die ambitie en maakt die ook waar.

 

Ontwerp & Engineering

Op basis van uw specifieke situatie en de beschikbare mogelijkheden, zorgt Kromwijk voor het ontwerp en de engineering van de meest optimale installatieoplossing.

Telematica en data

Kromwijk levert solide ICT-infrastructuren. Uw telematica- en datasystemen zijn daarmee 100% betrouwbaar en eenvoudig aan te passen aan de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Licht- en krachtinstallaties

Aanleg en onderhoud van licht- en krachtinstallaties behoort tot onze kernactiviteiten. Ook adviseren wij over verdeelinrichtingen, energiebesparende maatregelen en de nieuwste LED-verlichting.

Branddetectie en –beveiliging

Kromwijk Elektro werkt volgens de nieuwste systemen om uw veiligheid, die van uw medewerkers en die van uw bezoekers optimaal te borgen.

Inbraakbeveiliging

Kromwijk installeert inbraaksystemen voor bedrijven en particulieren. Wilt u een BORG-installatie? Wij maken het beveiligingsplan en leveren de installatie met BORG opleveringsbewijs.

Camerabewaking CCTV (Closed Circuit TeleVision)

Kromwijk is specialist in de aanleg van geavanceerde camerabewakingssystemen. Uiteraard op basis van de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden.

Domotica

Domotica, ofwel huisautomatisering, toegepast in de zorg, utiliteit of bij particulieren. Kromwijk adviseert en installeert de beste systemen. Passend bij de situatie en een optimale integratie van systemen.

Zonnepanelen

Kromwijk installeert zonnepanelen waarmee u uw eigen energieleverancier bent en zo aanzienlijk bespaart op uw energierekening. Ook zonder subsidie verdient u uw investering terug.

Laadpalen/laadstations

Kromwijk Elektro installeert laadstations voor elektrische auto’s en fietsen. We werken daarvoor samen met marktleider EV-Box, een producent van kwalitatief hoogwaardige laadpalen.

Onderhoud en service

Kromwijk onderhoudt uw systemen zodat bedrijfsprocessen altijd door kunnen gaan. Onze servicedienst is te bereiken via service@kromwijkelektro.nl of 0348-407440 

Inspecties

Onze partner Install Keur is een volledig onafhankelijk en objectief bedrijf. Zij verzorgen inspecties die worden vereist door verzekeringsmaatschappijen (conform NEN 3140).

Bel mij terug

Wij zijn er voor jou

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op